vineri, 13 mai 2016

Programari consult, preturi

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian, medic specialist gastroenterolog si hepatolog cu 30 de ani de experienta la Spitalul Fundeni din Bucuresti. 

De cativa ani lucrez in sistemul privat de sanatate aici.

  • Telefon pentru programari la consultatie (gastroenterologie sau hepatologie) in privat – 0758 751 841
  • Orar programari  telefonice  8-20 in zilele lucratoare . 
PRETURI SERVICII MEDICALE
  • PRET CONSULTATIE - 400 lei, iar de control 200lei. 
  • In pretul consultatiei intra si alte servicii pentru care majoritatea cabinetelor medicale percep taxe suplimentare:
    • Interpretarea  analizelor dvs deja existente  (a doua opinie medicala)- gratuit
    • Recomandarea si interpretarea analizelor recomandate de noi la consult - gratuit
    • Recomandare regim alimentar personalizat - gratuit
    • Recomandare tratament personalizat - gratuit
Durata perioadei de asteptare la consultatie 10-30 zile
Toti de grabim, nu avem timp, timpul nostru este pretios, in plus o problema de sanatate ne poate ingrijora suficient de mult incat sa ne perturbe viata. De aceea noi ne organizam programul in asa fel incat sa beneficiati de consult cat mai repede daca este urgenta medicala
Pentru a raspunde  rapid la acest gen de solicitari, incat sa nu asteptati, programul nostru permite o consultatie care se poate  face chiar in ziua solicitarii sau in zilele imediat urmatoare, in functie de dorinta dvs si locurile disponibile. Deci, daca sunati sa va programati astazi  puteti fi consultat rapid chiar astazi sau in zilele imediat urmatoare.
Daca ati fost programat, va rugam notati-va in agenda telefonului  ziua si ora programarii, pentru a nu o uita.

PROGRAM CONSULTATII

Luni, marti , miercuri si joi 14-20, vineri 9-15

Confirmarea programarii
Cu o zi inaintea zilei in care sunteti programat pentru consult veti fi sunat sau veti primi SMS  de pe numarul 0758 751 841 pentru a vi se reaminti sa veniti la consult.
Va rugam raspundeti la telefon, lipsa dvs de la consult, impiedica alti bolnavi sa beneficieze de serviciile noastre in timp util pentru afectiunile lor.
Programarea dvs ramane valabila chiar daca nu ati putut raspunde  la telefon pentru confirmarea programarii (telefonul de confirmare ne ajuta pe noi sa redistribuim locurile libere aparute atunci cand cineva nu confirma prezenta la consult)

Programari pentru consultatie – forum

Am vazut ca oamenii isi pun relativ frecvent urmatoarele intrebari:
  • in ce consta un consult la gastroenterologie
  • ce este consultatia la gastroenterologie
  • ce iti face la gastroenterologie
  • de ce este util un consult la gastroenterologie
  • ce inseamna gastroenterologie
  • de ce trebuie sa platesti o consultatie la gastroenterolog, „doar” ca sa te vada un medic
Ce se face la consultatia medicala?
Dictionarul eplicativ al limbii romane defineste astfel consultatia
consultáție sf [At: COD. ȚIV. 5/21 / V: (asr~iúne / Pl: ~ii / E: fr consultation, lat consultatio, -onis] 1 Indicație dată de către un specialist asupra unor probleme aflate în discuție. 2 Examinare a unui pacient de către medic pentru diagnosticarea bolii și indicarea tratamentului. 3 Îndrumare individuală sau colectivă dată elevilor, studenților sau doctoranzilor de către un profesor, în legătură cu problemele teoretice și pratice pe care le învață sau le cercetează. 4 Reuniune, consfătuire ținută pentru a lămuri sau a examina o problemă, o situație etc.
La consultatia medicala, medicul face anamneza si examineaza pacientul si explorarile sale pentru a puna diagnosticul sa a indica tratamentul si regimul alimentar necesar.
Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu studiul bolilor digestive – boli de esofag, stomac, duoden, intestin subtire si gros (colon), ficat, pancreas, splina, acestea reprezentand ca o treime din toate bolile umane. Dumneavoatra mergeti la medicul gastroenterolog pentru a vi se pune un diagnostic si a vi se recomanda un tratament. La o consultatie un gastroenterolog face anamneza (discutia referitoare la simptomele dvs) va examineaza, recomanda analize sau alte explorari (daca nu le aveti) sau evalueaza explorarile pe care deja le aveti, va pune diagnosticul si va recomanda regimul alimentar si tratamentul corespunzator.
Ce se face la consultatia de gastroenterologie, analize, ecografie, endoscopie biopsie, ?

Rolul consultatiei la medicul gastroenterolog este exact acesta, ca pe baza consultatiei sa vi se puna un diagnostic si sa vi se recomande un tratament corespunzator si un regim alimentar adecvat. Din experienta mea, majoritatea pacientilor vin la consultatie cu explorari suficiente pentru diagnostic, dar interpretarea acestora este deseori incompleta sau recomandarile medicale pot fi personalizate. Uneori este nevoie de unele explorari suplimentare, care vor fi recomandate cu ocazia consultului si vor fi interpretate ulterior gratuit de dr Ditoiu.
 Se poate veni cu bilet de trimitere de la medicul de familie la dvs?
Centrul medical in care lucrez nu are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci trimiterea de la medicul de familie nu este necesara.
1.Cum se poate face anularea unei programari deja facute?

Daca v-ati programat deja, dar din diferite motive nu puteti veni la consultatia programata, va rugam sa  anulati programarea la telefon 0758.751.841 sau prin mail la programaredrditoiu@yahoo.com (va rugam sa precizati data si ora consultului) sau booking.
2. Daca imi recomandati analize, trebuie sa ma programez ca sa le interpretati dvs, cat trebuie sa platesc?
Interpretarea explorarilor recomandate cu ocazia consultului-analize, CT, RMN, etc-  se face gratuit si fara programare doar in prima luna de la consultul initial cu ocazia caruia au fost recomandate analizele respective. Interpretarea acestora sa face pe email

Daca reveniti cu explorari la mai mult de o luna de la consultatie, trebuie sa faceti programare cu plata  ca pentru o consultatie normala (am stabilit acest lucru pentru ca altfel se poate aglomera nejustificat programul).

3. Se pot consulta documentele medicale anterioare  ale pacientului? Trebuie sa platesc pentr a doua opinie medicala?

La consultatie este bine sa veniti cu documentele medicale pe care le aveti, pentru a avea o imagine cat mai completa referitoare la situatia dvs medicala in dinamica. Nu trebuie sa platiti suplimentar pentru aceasta a doua opinie medicala.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate face programare obisnuita pentru a cere o a doua opinie medicala si pe baza documentelor medicale ale pacientului aduse de cineva din partea bolnavului, cu care se va discuta situatia medicala a pacientului.
5. Am vazut cv-ul dvs, felicitari. As dori o ecografie la dvs, se pot face la dvs? Multumesc
In acest moment prin mutarea intr-un loc nou de munca, nu  am aranjat inca cabinetul de ecografie, insa este posibil ca in viitor o colega de la Fundeni sa faca aceste explorari si in privat, voi anunta acest lucru pe site
6. Am facut o programare la dvs, am obtinut un loc – rapid- peste doua zile, va intreb daca nu ar trebui sa vin cu ceva analize (am probleme cu stomacul) ca sa castig timp?
In mod normal analizele se prescriu dupa consultul medical nu inainte, deoarece la consult medicul poate evalua mai corect cazul dvs medical si poate prescrie doar analizele necesare. Daca doriti sa va faceti unele analize generale le aveti postate alaturat, dar este posibil ca ele sa nu fie suficiente .
In functie de problema dvs de sanatate, pot fi necesare si analize sau explorari specifice – ele sunt in general postate pe site la boala respectiva.
8.Sunt ingrijorata pentru ca am un diagnostic care  ma sperie si nu stiu daca pot obtine un loc rapid la programare , as vrea mult sa ma vedeti dvs cat mai repede daca se poate, cum sa fac?
Programarile la consultatie nu le fac eu, daca sunati la numarul de pe site, 0758 751 841, sunt sanse foarte mari sa obtineti o programare rapida, deseori in ziua solicitarii sau  in o zi-doua, avem totdeauna locuri rezervate pentru cei care se grabesc sa ajunga la noi, din diferite motive.

11. Cat de repede puteti sa ma vedeti de la programare, as dori cat mai repede, plec din Bucuresti si nu prea am timp. Multumesc

In acest moment, durata perioadei de asteptare de la programare pana la o consultatie este de 10-30 de zile. In functie de fluxul de solicitari, aceste perioade pot sa scada, 

Unde va pot gasi, unde se afla centrul medical privat?

AICI NE GASITI

Datorita numarului mare de solicitari de consult, unele cu probleme grave de sanatate, va rugam sa NU va programati pentru consult  daca nu sunteti sigur ca vreti si puteti veni la consult  in ziua programata. Pe locul ocupat inutil de o persoana care nu vine, poate fi consultata o persoana cu probleme grave de sanatate, care prin asteptarea la consult se pot agrava.

Multumesc pentru intelegere
Dr AV Ditoiu, gastroenterolog-hepatolog Dr Ditoiu Alecse Valerian

Cv. Calificare profesionala:
  • medic primar boli interne, gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva la Institutul clinic Fundeni, clinica de medicina interna
  • specializat in gastroenterologie, hepatologie, boli interne, endoscopie digestiva  – colonoscopie in Romania, Olanda si Franta
  • doctor in medicina
  • peste 40 de ani de practica medicala, incepand cu medicina de familie la tara, medic specialist, medic primar si terminand cu doctoratul
  • cca 30 de ani de experienta la Spitalul Fundeni avand si activitate didactica - sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, ingrijind cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale .
– Nascut in satul Luptatori comuna Tariceni jud Calarasi pe 1 iunie 1954, tatal – oltean, taran, mama – basarabeanca, taranca, subsemnatul … rasa europeana
– Scoala generala in satul Luptatori
– Liceul in satul Lehliu Gara (actualmente oras)
SCURT TRASEU PROFESIONAL:
  •  In 1982 – am absolvit Facultatea de medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr T Popa” Iasi cu „magna cum laude”, sef de promotie (media generala 10 – 50 de examene + diploma), poate vi se pare o lauda, dar a fost o munca imensa sase ani, si au fost 2500 de absolventi in toata  tara in promotia mea click → Diploma absolvire 1,   Foaie matricola 2.  Ulterior, in toata ascensiunea mea medicala a fost  prin concurs, niciodata singur pe post.
  • In 1982 imediat dupa absolvire, am luat repartitie in Bucuresti
  • In perioada 1982 -1985- medic stagiar la spitalele Cantacuzino, Colentina
  •  In perioada 1985-1988- am fost medic de medicina generala la dispensarul rural, com Dorobantu Jud Calarasi
  • In 1987 am luat concursul de medic la Centrala Industriei medicamentului din Bucuresti (peste 200 de candidati pe doua locuri), la care am renuntat dupa luarea concursului , deoarece mi se impunea prin contract o perioada de cinci ani in care nu aveam voie sa dau nici un fel de concurs si nici sa plec de acolo,si am revenit la tara inca un an.
  • In 1988  am devenit prin concurs rezident in specialitatea expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca la Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de munca Bucuresti (concurs cu peste 200 de candidati pe patru locuri)
  • Tot in 1988 am promovat alt concurs de medic rezident in specialitatea medicina interna la Institutul National de Medicina Sportiva Bucuresti (concurs cu peste 100 de candidati pe doua locuri)
  • In perioada 1988 – 1991 – am fost medic rezident la spitalele Cantacuzino, Carol Davila, Colentina si Fundeni din Bucuresti
  • In 1991 am devenit medic specialist de boli interne Spitalul Fundeni
  • In 1991 am promovat concursul de asistent universitar (cinci candidati pe doua locuri) la Universitatea de Medicina si Farmacie   “Carol Davila” Bucuresti , Facultatea de medicina – Clinica de medicina Interna din Institutul Clinic Fundeni, condusa de profesorul Lucian Buligescu
  • In perioadele 1992 – 1995 si 1997-1998 am fost benevol si medicul personalului care lucreaza in Institutul clinic Fundeni (medici, asistente, infirmiere, etc ,etc)
  • In 1993 – am urmat specializarea in endoscopie digestiva superioara, colonoscopie cu profesorul Alexandru Oproiu, cu supraspecializari ulterioare in Olanda (1993) Franta (1996 si 1998) si Romania
  • De peste 20 de ani – din 1994 – sunt Secretar General al Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului
  • In 1996 am devenit medic primar boli interne
  • In 1996 am promovat examenul de medic specialist gastroenterologie – a doua specialitate
  • In anul 2000 am devenit medic primar gastroenterologie
  • Tot in anul 2000 am devenit doctor in stiinte medicale – gastroenterologie, conducatorul doctoratului fiind profesorul Lucian Buligescu, cel mai mare hepatolog din Romania in acel moment.
  • In anul 2001 am promovat concursul de sef de lucrari (trei candidati pe un loc) la  Universitatea de medicina si Farmacie “Carol Davila” din  Bucuresti Clinica Medicala Fundeni
  • In peste 35 de ani de practica medicala am efectuat cca
  •   200. 000 de consultatii medicale
  •   55.000 endoscopii digestive superioare
  •   20.000 de colonoscopii
  •   peste 1000 de biopsii hepatice
Cv profesional in extenso

 IMPORTANT

Pe acest site NU se face consult medical on-line si interpretari de analize, ecografii, CT, RMN ,etc, lucru interzis de altfel prin lege in Romania; articolul 31 din Codul deontologic medical interzice evaluarea medicala la distanta, cum este consultul  medical pe net, datorita riscului de  eroare de peste 50% si imposibilitatii urmaririi bolnavului de care raspunzi din punct de vedere medical, chiar daca nu l-ai vazut, dar i-ai facut o recomandare medicala pe net - click pe poza alaturata

Cele mai cautate articole medicale

  • Analize in bolile ficatului
  • Ascita
  • Bolile colecistului (fierii)
  • Bolile colonului
  • Balonarea abdominala
  • Cancer, metastaze
  • Esofagita
  • Flora intestinala
  • Steatoza hepatica
  • Hepatita cronica
  • Hepatita B
  • Hepatita C
  • Ciroza hepatica
  • Transaminazele marite
  • Litiaza biliara = pietrele din colecist
  • Regimuri alimentare
  • Simptome in bolile de ficat si colecist
  • Simptome si analize in cancer
  • Probleme cu tranzitul intestinal
  • Hemangiomul hepatic
Cv profesional in extenso

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu